17-08-05

The Brussels Journal

The Brussels Journal [ http://www.brusselsjournal.com ] is een nieuwe politieke groepsblog, gelanceerd op initiatief van de Vlaamse publicist Paul Beliën (columnist 't Pallieterke, hoofdredacteur Secessie) en Luk Van Braekel [ http://lvb.net ], respectievelijk hoofdredacteur en webmaster, om een tegengewicht te bieden tegen de politiek-correcte media, in hun eigen woorden, "de Europese consensusmedia".
 
Onder de medewerkers vinden we o.a. Jan Neckers (tevens columnist van 't Pallieterke), Jos Verhulst (bekend van zijn pleidooi voor directe democratie [ http://www.directe-democratie.be ], de oriëntalist Koenraad Elst [ http://koenraadelst.voiceofdharma.com ], Filip van Laenen [ http://www.vanlaenen.net ], Matthias Storme [ http://www.storme.be & http://vlaamseconservatieven.be ], Vlaams Belang volksvertegenwoordiger Alexandra Colen, blogger Marc Vanfraechem [ http://victacausa.blogspot.com ] en Dr. Martin De Vlieghere (bekend van het boek "Wij verkiezen een Führer"). Verder vinden we er enkele buitenlanders terug zoals Eurowatcher Elaib Harvey [ http://englandexpects.blogspot.com ] en Brits conservatief Europarlementslid Daniel Hannan [ http://www.hannan.co.uk ]. Er zijn ook plannen voor een multimediasectie die Radio Free Brussels zal heten met audio- en video-opnames van interviews, debatten en toespraken. Engels is de hoofdtaal, alhoewel er ook tal van Nederlandstalige bijdragen zijn.
 
Het interview met de Amerikaanse journalisten James Taranto en Rich Miniter behandelt ondermeer de belangrijke opvolging van rechter Sandra O'Connor in het Hooggerechtshof en de kansen van Hillary Clinton in 2008 (er is ook een geluidsopname van het interview).
 
Lees: http://www.brusselsjournal.com/node/104

20:02 Gepost door Jan Lievens | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

E-post Off topic: via e-mail

Gepost door: Jan Lievens | 29-08-05

De commentaren zijn gesloten.